top of page

© Minn

Workshop bloemschikken

Deze workshop ligt nauw aan mijn hart. De termen 'bloemschikken' en 'bloemstuk' hebben voor de meesten misschien een erg klassieke bijklank, maar voor mij persoonlijk is het maken van een bloemstuk één van de fijnste creatieve en intuïtieve processen.
In deze workshop maken we een natuurlijk tafelstuk waarbij we focussen op kleurencombinatie en textuur, maar ook op vorm, lijnen, (a)symmetrie en plaatsing.

Ik help jullie op weg met een aantal basistechnieken en tips en voorzie een groot arsenaal aan verse en gedroogde bloemen en originele elementen uit de natuur waarmee jullie nadien zelf aan de slag gaan. Verstand op nul en je creativiteit de vrije loop laten (onder mijn begeleiding en hulp), daar gaat het in deze workshop om. Er is geen voorkennis nodig.
Voor deze workshop ging ik een samenwerking aan met pottenbakster Michelle van Atelier de Vonder. Zij draaide speciaal voor deze gelegenheid de mooiste potjes waarin we ons bloemstuk zullen opbouwen en dat jullie na afloop uiteraard mee naar huis krijgen.

Data:

-donderdag 1 februari van 19u tot 22u. VOLZET

-donderdag 15 februari van 19u tot 22u.

Locatie: Mijn gezellige atelier in Borgerhout, Sint-Erasmusstraat 3.

Prijs: €70

Meebrengen: Een scherpe snoeischaar

Inbegrepen: Alle andere materialen, handgedraaid potje, hapje & drankje

Inschrijven via info@atelier-stek.be

bottom of page