©Tasja Van Rymenant

Hoi, ik ben Annelies. Ik ben bloemist en verzorg voornamelijk huwelijken, feesten en evenementen onder de naam Stek.
Het woord 'stek' heeft twee betekenissen en vat ook meteen samen wat ik doe en waarom. Enerzijds staat Stek voor 'een afgesneden takje dat kan uitgroeien tot een nieuwe plant' en dus voor mijn passie voor bloemen, groen en al wat de natuur voortbrengt. Anderzijds betekent het woord stek 'een plaats waar men zich thuis voelt'. Het vertaalt mijn liefde voor alles wat met schoonheid, gezelligheid en styling te maken heeft, maar ook de manier waarop ik graag met mensen omga en de evenementen en huwelijken die ik het liefst verzorg; diegene vol persoonlijkheid en eigen(wijs)heid!

Zo beschrijf je denk ik ook mijn bloemwerk; eigenwijs, natuurlijk en vooral ongekunsteld. Ik hou ervan om originele materialen te gebruiken, kleuren en texturen te combineren en spring een gat in de lucht als ik een mooie nieuwe bloem ontdek. In mijn pluktuin kweek ik soorten en kleuren die ik in de groothandel niet kan vinden en ook het nabijgelegen bos en de tuinen van familie en vrienden moeten soms aan mijn plundertochten geloven. Het liefst laat ik me inspireren door de seizoenen.

Ik streef ernaar om steeds op zoek te gaan naar een unieke en passende aankleding voor elke nieuwe opdracht die ik krijg en dit in nauw overleg met de klant. Anderen blij maken met datgene waar ik zelf zo gelukkig van word, is voor mij het mooiste wat er is!
Kunnen mijn bloemen iets voor jou betekenen? Ik hoor het graag!


 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

© 2017 by Stek