Heidi + Yoann

Op 24 september 2016, een zonnige nazomerdag, trouwden Heidi en Yoann. Stek mocht het bruidsboeket maken en de buitenceremonie en zaal aankleden, en dat was een plezier met een bruid als Heidi! Haar enthousiasme en oog voor detail wat de bloemen betrof, maakte het voor mij als florist zo'n leuke en dankbare opdracht. Niets zo fijn als een bruidsboeket maken voor een bruid die écht van bloemen houdt. Heidi, de eeuwige twijfelaar volgens haar man, wist toch goed wat ze wou en koos voor wilde bloemen in lichtroze en donkerrode tinten en veel groen (Eucalyptus en olijf). De blikvanger was de prachtige Dahlia Café au Lait en die mocht niet ontbreken in het bruidsboeket! Verder werkte ik o.a. met veel grassen voor een wild en luchtig effect, donkerrode Dahlia's, blushing bride Protea, donkerroze Leeuwenbek, munt, de zaaddozen van Scabiosa, Sanguisorba (of Pimpernel), Ammi en chocolade Cosmos. Helemaal passend binnen het seizoen! Ik maakte een corsage voor Yoann en een kroontje voor hun schattige dochtertje Clémentine met dezelfde materialen.


Prachtige foto's door Onzia Photography

Voor de ceremonie huurde Heidi een rotanbankje, schapenvachtje en enkele boomstammetjes. Ik zorgde voor de weckpotten vol wilde bloemen en bond bosjes Eucalyptus en olijftak aan de klapstoeltjes naast het gangpad. Met een antieke schildersezel en een oud raam maakte ik een glazen welkomstbord.


Op de tafels in de zaal plaatste ik een verzameling aan glazen flesjes, potjes en bokaaltjes vol bloemen. Met krijt schreef ik de tafelnummers op houten plantenlabels. Op de servetten lagen fijne takjes eucalyptus en een 'bon appétit' kaartje dat Heidi voor de gelegenheid liet drukken.

Lieve Heidi, Yoann en Clémentine, wat vormen jullie samen een mooie 'combination' ;) Ik wens jullie een leven vol liefde én bloemen! Bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Bewaren


  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

© 2017 by Stek