Breakfast with Mabel

Op een winterse zondag enkele weken geleden organiseerde Stories by Mabel een van hun intussen befaamde ontbijtsessies. Voor wie hen nog niet kent; bij Stories by Mabel kan je o.a. terecht voor een gepersonaliseerde huwelijksceremonie, jullie verhaal uitgeschreven, voorgedragen en creatief vormgegeven door Lieke en haar team. Om kennis te maken met potentiële koppels organiseert Lieke regelmatig een ontbijt in haar woonkamer, en daarbij worden ook andere creatievelingen uit de huwelijkssector uitgenodigd om hun steentje bij te dragen. Zo stond ik enkele weken geleden op zaterdagavond voor Liekes deur met een bloemstuk van 2,5 meter lang. Het thema van deze editie was 'all white' en toegegeven; dat was voor mij als kleurliefhebber een moeilijke opdracht. Ter compensatie koos ik voor een idee dat ik al lang eens wou uitvoeren; een 'streepje bloemenweide' over de volledige tafellengte. Ik liet de prachtige kleurrijke papavers in de groothandel links liggen, koos witte delphiniums en violieren en ging in de natuur op zoek naar gedroogde bloemen. Ongelooflijk wat er nog in de bermen te vinden valt! Het resultaat werd uiteindelijk niet hélemaal 'all white'. Met hier en daar wat bruin en groen en veel verschillende texturen werd dit wilde bloemstuk wel helemaal mijn ding! Note to self: moeilijk gaat ook! Note to self 2: deze zomer veel bloemen uit de pluktuin te drogen hangen om te gebruiken in tijden van winterse schaarste.

Bedankt voor de mooie foto's Leentje Loves Light Prachtige papierwaren en menukaart door Letters & Styling

Verhuur witte stoelen door Liberty Vintage

Muzikale ondersteuning door Ger Savelkoul

Organisatie en styling door Stories by Mabel

Bewaren


  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

© 2017 by Stek