Hoera, jullie gaan trouwen!

Superfijn dat jullie aan Stek dachten voor het bloemwerk op jullie grote dag!
Bloemen zijn mijn absolute passie en ik werk aan elk project met enorm veel liefde, aandacht en precisie.
Ik vind het ontzettend belangrijk om bloemwerk te creëren dat 100% bij jullie, de omgeving en het seizoen waarin jullie trouwen past. Wanneer dit alles in elkaar valt, kunnen bloemen écht raken en betekenis scheppen op een bijzonder moment in jullie leven. Daar gaat Stek telkens voor.
Daarom ben ik selectief in de projecten die ik aanneem, en kies ik er voor om mijn huwelijksopdrachten te reduceren tot een aantal waarbij ik voor elk koppel de aandacht kan hebben die het verdient.
Aan de hand van onderstaande vragenlijst leer ik jullie graag wat beter kennen, om zeker te zijn dat Stek jullie ideale match is en jullie bloemendromen kan waar maken.

the-wandering-childe-sunset-elopement-sh
Jullie hebben interesse in:

Hebben jullie een Pinterestbord voor de aankleding van jullie huwelijk? Ik neem graag een kijkje. Vergeet niet om het openbaar te maken of mij even toe te voegen (@anneliesvansant).

Indien jullie voor 'bloemenaankleding huwelijk' of 'totaalaankleding huwelijk' kozen informeer ik omwille van organisatorische redenen graag nog even naar de grootteorde van jullie feest aan de hand van het aantal gasten dat jullie denken te verwachten en het bloemen/styling budget dat jullie denken te voorzien. Heb je hier nog geen idee van? Geen probleem! Een ruwe en voorlopige schatting is prima.

arrow&v
arrow&v

Heel erg bedankt voor jullie tijd! Nu rest jullie enkel nog op 'Verzenden' te klikken. Ik kom zo snel mogelijk bij jullie terug!
 

Bedankt voor de inzending!