Hoera, jullie gaan trouwen!

Superleuk dat jullie aan mij dachten voor het bloemwerk op jullie grote dag!

Ik ben dol op bloemen; ik kan er uren over (of zelfs tegen) praten, spring een gat in de lucht als ik een nieuwe soort of kleurvariatie ontdek en kan het niet laten om zelfs op mijn vrije dag te experimenteren met bloemen.

‘Stek’ is dus mijn zaak, maar bovenal mijn passie en mijn creatieve uitlaatklep. Doorheen de jaren ontdekte ik dat het allerbelangrijkste voor mij en mijn zaak is om een connectie te voelen met mijn klanten, te ervaren dat mijn bloemwerk mensen kan raken en iets kan betekenen op iemands bijzonder moment, én dat ik een beetje creatieve vrijheid krijg om telkens tot een uniek resultaat te komen.

In 2020 kies ik er dan ook voor om mijn huwelijksopdrachten te reduceren tot een aantal waarbij ik voor elk koppel de aandacht kan hebben die het verdient, en meer dan ooit voordien te gaan voor een match met de mensen voor wie ik mag creëren.

Ik leer jullie dan ook graag wat beter kennen aan de hand van onderstaande vragen.

PS: Don’t worry! Ik vraag geen epistels en ook geen definitieve beslissingen, ik wil gewoon graag even in jullie hoofd duiken.

the-wandering-childe-sunset-elopement-sh
Hoe belangrijk zijn bloemen op jullie huwelijk?Van weinig belangVan matig belangBelangrijkVan groot belangEen van de belangrijste elementenHoe belangrijk zijn bloemen op jullie huwelijk?

Omwille van organisatorische redenen informeer ik tot slot graag nog even naar de grootteorde van jullie feest aan de hand van het aantal gasten dat jullie denken te verwachten en het bloemenbudget dat jullie denken te voorzien. Heb je hier nog geen idee van? Geen probleem! Een ruwe en voorlopige schatting is prima.

arrow&v
arrow&v

Oef, jullie zijn er al vanaf! Heel erg bedankt voor jullie tijd! Nu rest jullie enkel nog op 'Verzenden' te klikken en me een mailtje te sturen om een afspraak in te plannen.
Een bloemenbeeld waarvan jullie blij worden in de bijlage maakt mij ook steeds blij, maar is geen verplichting!

Bedankt voor de inzending!