top of page
Hoera, jullie gaan trouwen!

Superfijn dat jullie aan Stek dachten voor het bloemwerk op jullie grote dag!
Bloemen zijn onze absolute passie en we werken aan elk project met enorm veel liefde, aandacht en precisie.
Wij vinden het ontzettend belangrijk om bloemwerk te creëren dat 100% bij jullie, de omgeving en het seizoen waarin jullie trouwen past. Wanneer dit alles in elkaar valt, kunnen bloemen écht raken en betekenis scheppen op een bijzonder moment in jullie leven. Daar gaat Stek telkens voor.


Daarom zijn we selectief in de projecten die we aannemen, en kiezen we er voor om onze huwelijksopdrachten te reduceren tot een aantal waarbij we voor elk koppel de aandacht kunnen hebben die het verdient.

We werken voor de bloemenaankleding van huwelijken met een minimum te besteden bedrag van €2000 excl. BTW en inclusief alle opstel- en leverkosten. Uit ervaring weten we dat dit een minimum budget is om de bloemrijke en gedetailleerde stijl te bekomen waar we met ons portfolio voor staan voor een huwelijk met een gemiddeld aantal gasten (80-120 p.) Voor het ophalen aan ons atelier van een bruidsboeket of kleine aantallen tafeldeco bekijken we graag wat mogelijk is.


Aan de hand van onderstaande vragenlijst informeren we graag naar jullie trouwplannen en wensen, om zeker te zijn dat Stek jullie ideale match is en jullie bloemendromen kan waar maken.

arrow&v
cilia & wietse 22-elke van den ende-145.jpg
arrow&v

Hebben jullie een Pinterestbord voor de bloemen en/of aankleding van jullie huwelijk? Ik neem graag een kijkje. Vergeet niet om het openbaar te maken of mij even toe te voegen (@anneliesvansant).

Heel erg bedankt voor jullie tijd! Nu rest jullie enkel nog op 'Verzenden' te klikken. Ik kom zo snel mogelijk bij jullie terug!
 

Bedankt voor de inzending!

© Elke Van den Ende

bottom of page