top of page
eva&seppe-elke van den ende-883.jpg

©Elke Van den Ende

Hoera, jullie gaan trouwen!

Dan hebben jullie ongetwijfeld ook bloemen nodig. Stek specialiseert zich in het aankleden van huwelijken en helpt jullie met veel passie en enthousiasme verder. Een bruidsboeket met bijpassende boutonnières, weelderige tafelbloemstukken, een ceremoniebackdrop, een imposante hangende bloemeninstallatie... Er zijn duizend en één mogelijkheden. Ik laat mijn verbeelding werken en bedenk samen met jullie een persoonlijk bloemenplan dat helemaal bij jullie en jullie feestlocatie past!

Zo geef ik advies over welke bloemen beschikbaar zijn binnen het seizoen, help ik bij het kiezen van een kleurenschema en reik ik inspiratiebeelden aan om de juiste bloemenkeuzes te maken. Het totaalplaatje is voor mij erg belangrijk en ik ga steeds op zoek naar een passende én unieke bloemenaankleding voor jullie locatie en concept.

Zien jullie door het bos de bomen niet? Ik verwijs jullie met plezier door naar collega's voor styling, drukwerk, ceremonievormgeving e.a. Zo trekken we samen een consequente lijn door jullie feest en creëren we de sfeer die jullie zoeken.

bottom of page